Menjar productes congelats?

Congelats fribersa

Conserva els nutrients, atura el procés natural de degradació i evita el creixement de bacteris. La congelació dels aliments s’ha convertit en la tècnica de conservació més utilitzada i efectiva. Les nombroses avantatges que presenta tant per adults com pels més petits i la varietat dels aliments congelats existents, són el seu principal atractiu.

Hi ha múltiples avantatges per la congelació dels aliments:

Seguretat i higiene: La degradació dels aliments congelats és més lenta i lluny de microorganismes i bacteris.
Frescos: Si es manté la cadena del fred, aquests productes mantenen al descongelar-los totes les seves qualitats en sabor, color, aparença, textura, etc..
Valor nutritiu: Quasi tots els nutrients dels aliments congelats es mantenen sense pèrdues.
Disponibilitat tot l’any: Com els productes es conserven perfectament al congelador, podem disposar d’ells en qualsevol moment encara que no sigui temporada.
Comoditat: Els aliments congelats són fàcils d’emmagatzemar i viuen preparats per ser cuinats o calentats directament sense que s’hagi de rentar o netejar.

No s’ha d’oblidar que la congelació immediata d’un aliment després de la seva recol·lecció o captura impedeix que comenci a degradar-se garantint l’absència de paràsits.

FONT:http://tusrecetas.abcdesevilla.es/reportajes/ideas-y-cocina-practica/beneficios-de-los-productos-congelados.html

Aquí us deixem un resum d’aquest article molt interessant per destacar tots aquells beneficis i propietats dels productes congelats!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s