Trucs per triomfar amb el salpicó de marisc

Una recepte bona i saludable per aquest estiu és un bon salpicó de marisc..Avui hem decidit donar-vos alguns trucs perquè triomfeu amb el vostre salpicó.

Deixa descongelar el salpicó del racó, fet a base de pebrot verd, vermell, ceba, pop exra cuit i tallat, cranc laminat, carn de musclo i gambes pelades i cuites.

Descongela el lluç, neteja’l i tallar a trossets, afegir amb un bol junt amb el salpicó del racó ja descongelat i amanir-ho amb una vinagreta (sal, oli, vinagre i un xic de pebre). Com a toc especial es pot presentar amb un fons de patata cuita.

Si ho preferiu, podeu canviar el lluç per tonyina o anxoves per exemple, i servir-ho amb una mica d’enciam picadet i olives.

Esperem que us agradi!! Bon profit 😉salpico marisca raco de la delfi

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s