Panga amb salsa i gambes

Avui hem decidit donar-li un toc a especial amb un peix tan consumit a les nostres coses com és el panga.

panga-al-cava-web

Que necessitem?

– 4 filets de panga congelats del racó

– 1 copa de vi blanc

– Unes gambes (podeu utilitzar les gambes pelades congelades llestes per consumir de fribersa)

– 1/2 ceba

– 2 alls i una mica de Julivert

– 1 cullerada sopera de farina

– 1/2 cullerada de pebre vermell mòlt

– 1 fulla de llorer

– 1 bitxo

– Pebre negre en gra

– 1/2 pastilla de brou de peix

Com ho fem?

Tallem la ceba i els alls finets i el fregim amb un raig d’oli, quan estigui cuit hi posem els filets de panga i els daurem una mica. Retirem.

Fregim la farina, i afegim el pebre vermell i una copa de vi blanc, mentre agitem amb la cullera de fusta perquè espesseixi la salsa. Afegim un got d’aigua i posem de nou el peix perquè es cuini, amb uns quants grans de pebre, julivert picat i la pastilla de brou de peix i ja cap al final afegim les gambes prèviament descongelades i ja podrem servir.

Bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s