Tempura de verdures amb salsa de soja i mel

Avui hem escollit la tempura de verdures, un plat molt recurrent que el pots fer com entrant o acompanyat de carn o peix. I per donar-li més sabor que us semblaria acompanyar-la amb una salseta de soja i mel.

tempura de verdres

 

És molt fàcil, posem en un caçó dues cullerades de mel, un raig de salsa de soja i una mica d’aigua. Deixem que bulli un minut i retirem. Tu decideixes si posar-la per sobre o en una salsera per gaudir cada peça! ESPEREM QUE US AGRADI 🙂

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s