Consells per descongelar

Per gaudir d’una alimentació sana i saludable dels aliments congelats del racó, aquí us deixem uns consells:

aliments descongelats

  1. És molt important NO tornar a congelar un producte Descongelat
  2. Hem de diferenciar segons l’aliment:

-Peix: descongelar a la nevera, si esta protegit amb algun plàstic deixar-l’ho, en cas de no ser possible sempre podem descongelar el peix amb aigua calent.

-Marisc: descongelar a la nevera amb aigua, sal i llimona, d’aquesta manera és més gustós. També podem cuinar sense descongelació prèvia.

-Precuinats: sempre és millor deixar 10 o 15 minuts a temperatura ambient i fregir amb oli a 180º aproximadament

-Verdures: coure sense descongelar amb l’aigua bullint i sal, el temps de cocció sempre variarà segons el tipus de verdura.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s