Posa el cabrales a la teva vida 

Avui va de croquetes, més concretament de les croquetes de cabrales del racó. Una delícia per qualsevol paladar.

 

croqueta cabrales raco

Les croquetes són ideals pels amants del formatge blau i dels plats casolans, són un mossec deliciós i de  segur que seran un èxit a la vostra taula. Ja sigui com a plat únic, com a tapa o d’acompanyament, segur  que no deceben a ningú.

El cabrales, és un formatge blau d’origen Asturià i elaborat amb llet de vaca, cabra i ovella dels pics  d’Europa. Es caracteritza per la seva forta olor però compensa el seu magnífic sabor.

 

 

 

Preparació
Fregeix el producte directament congelat, amb oli abundant  (190 º C) i aproximadament durant dos  minuts i mig. Deixar reposar uns minuts i ja es pot menjar.

Ingredients

Aigua, farina de blat, pa ratllat (farina de blat, aigua, sucre, dextrosa, sal, extracte de malt, llevat, enzims, gasificants (E-503 ii) oli de gira-sol, formatge cabrales (6%); llet en pols ; encolant (farina de blat, midó de blat de moro, sal fina i espessidor (E-464)); sal, pebre i nou moscada. Pot contenir traces d’ou.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s