Creps d’espinacs i pernil

Ja sabem que difícil es fa, sovint, que els nostres fills mengin verdures..Doncs avui hem volgut donar-vos un cop de mà, amb aquest creps d’espinacs i pernil que de segur que se’n llepen els dits, tan petits com grans.

creps espinacs raco delfi

Ingredients 2 persones:

–          2 ous sencers

–           10 g de mantega

–          100 g de farina blanca

–          1/2 culleradeta de sal

–          300 cl de llet sencera crua

–          2 cullerades d’aigua

–          100 g d’encenalls de pernil dolç

–          100 g de formatge ratllat

–          100 g d’espinacs del racó.

 

Procediment:

Poseu la farina directament a un bol i barregeu-la amb la sal i els 2 ous. Alleugeriu la massa amb l’aigua i la llet. Treballeu amb la batedora fins que us quedi una crema homogènia. Seguidament afegiu la mantega fosa i ho bateu fins a quedar ben integrada.

Deixem reposar dos hores.

En una paella antiadherent a foc molt suau, feu una pel·lícula de mantega i poseu la massa de crep escampant-la en tota la superfície. Un cop cuita, girar-la i coure-la 10 segons més per l’altra banda.

Paral·lelament , obrim el forn a 180º per gratinar.

Poseu a cada crep un parell de llesques de pernil dolç, i una mica d’espinacs els podem posar cuits. Seguidament emboliquem la crep com si fos un caneló i el posem a una safata pel forn amb el formatge ratllat per sobre i deixem que es gratini.

Anuncis

Un pensament sobre “Creps d’espinacs i pernil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s