Sopa de bolets

Que millor amb aquesta fresca que una sopa de bolets, calentona i molt molt bona!

sopa bolets

Ingredients:

             – 200 gr. Coctel de bolets el raco de la delfi

-2 pastanagues

– 2 grans d’all

– 2 cebes

– 1 porro

– julivert

– 8 cullerades de vi blanc

– 1 cullerada de pa ratllat

– 6 cullerades d’oli

– 1l. d’aigua

– unes gotes de xerès oloròs

Preparació:

Escalfem l’oli en una olla i ofeguem els bolets nets, quan estiguin una mica daurats, ho trèiem i reservem.

Seguidament, netegem i piquem la pastanaga, la ceba, l’all, el julivert i el porro.
Els fregim a la mateixa olla amb l’oli sobrant dels bolets, fins que comencin a agafar color. Afegim el pa ratllat, ofeguem, incorporem els bolets i reguem amb el vi, fins que el consumeixi el foc.

Reguem amb l’aigua bullint, tanquem l’olla i quan prengui pressió, coure 10 minuts. Quan surti el vapor, l’obrim per comprovar el punt, rectifiquem i afegim unes gotes de xerès olorós.

Anuncis

Un pensament sobre “Sopa de bolets

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s