Rap allagostat

Ja sabem que per nadal, és reunir-se amb la família tot compartint un bon àpat, és per això que us volem facilitar la feina, i que us felicitin amb una recepta fàcil i bona..

rap racó de la delfi

Ingredients

  • Una cua de rap del racó, de dos quilos aprox.
  • Sal
  • Pebre vermell dolç
  • Paper film
  • Aigua
  • Una ceba pelada, tallada per la meitat
  • Una branca d’àpi
  • Dues fulles de llorer

Elaboració

Agafem la cua de rap, i la tallem en dos lloms, tot seguint l’espina central.
Posem cada un dels lloms, sobre un full de paper film.
Seguidament, ho salem, i el cobrim tot sencer amb el pebre vermell, en pols.
L’emboliquem ben bé, fent uns nusos a les puntes, i els reservem.
En una cassola, posem : aigua, el llorer, sal, la ceba, i l’api.
Quan arrenqui el bull, posem els lloms de rap, i deixem que coguin uns quinze minuts.
Els traiem, i els deixem refredar. Servim filetejats a medallons d’un dit de gruix. O  podem acompanyar amb salsa tàrtar.

Anuncis

Un pensament sobre “Rap allagostat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s