Aparitiu de llagostí i brie

aperitiu llagostí

Ingredients

  • 2 llagostins per aperitiu
  • Formatge brie (1 tros per aperitiu)
  • Melmelada de maduixa (o la que us agradi més)
  • Sal Maldon
  • Popurri de pebres mòlts al moment
  • Pinyons
  • També ens caldrà paper film

Elaboració

Netegem els llagostins de pell e intestins, reservem. Estirem sobre el marbre un tros de paper film i hi posem a sobre, en forma de ying-yang, els dos llagostins.

Tapem amb una altra capa de film i els aixafem intentant que no ens quedin forats, donant una forma rodona. Treiem la capa de sobre de film, posem al mig de la “galeta” un tall de brie i tanquem lligant el film amb un nus.

Introduim dins d’un recipient amb aigua bullint i retirem quan els llagostins agafin color. Retirem el film, pintem el llagostí amb melmelada de maduixa, afegim un xic de sal Maldon i una mica de pebre mòlt. Per enllestir, afegim uns pinyons.

És un aperitiu molt fàcil de fer. També podem tenir els paquetets preparats i fer-los a l’ultim moment, quan tinguem tots els aperitius a taula (es couen en un pis-pas, a la que els llagostins agafen color ja els podem treure). I el muntatge no pot ser més senzill!

 

Aquí us deixem el link si voleu més receptes per cap d’any: http://www.tv3.cat/cuines/canal-ultimes-receptes/idees-per-a-cap-d-any/54

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s