Vols llepar-te’n els dits amb una salsa bonissima pels nostres mini raviolis??
Ingredients per la salsa:
(Porcions: 4 )2 cullerades d’oli d’oliva
1 ceba picada
1 dent d’all picat
1 llauna (de 400 g) de tomàquets picats, sense escórrer
1 cullerada d’alfàbrega
¼ de cullerada d’orenga
¼ de cullerada de sal
1 polsim de pebre negre
½ tassa (125 ml) de crema de llet
1 cullerada de llard
(Porcions: 4 )2 cullerades d’oli d’oliva
1 ceba picada
1 dent d’all picat
1 llauna (de 400 g) de tomàquets picats, sense escórrer
1 cullerada d’alfàbrega
¼ de cullerada d’orenga
¼ de cullerada de sal
1 polsim de pebre negre
½ tassa (125 ml) de crema de llet
1 cullerada de llard
Preparació:
En una paella a foc mitjà, ofegar la ceba i l’all en oli d’oliva, cuidant que no es cremin. Agregar els tomàquets, l’alfàbrega, l’orenga, la sal i el pebre. Deixar que bulli. Una vegada que va aconseguir el bulliment, cuinar per altres 5 minuts fins que la majoria del líquid s’evapori.
Baixar el foc i incorporar la crema de llet i el Llard, baixar la temperatura i cuinar uns 5 minuts més.
Baixar el foc i incorporar la crema de llet i el Llard, baixar la temperatura i cuinar uns 5 minuts més.
Reblogged this on Celler-Adocse.