Amanida tèbia de carxofes i gambes

Al Racó tenim tantes ganes de bon temps, que només que surti el solet, ja ens vénen de gust coses lleugeretes…i a tu??

amanida tebia de carxofes i gambes
– carxofes el racó

– llimona i farina blanca

– gambes pelades cuites

– sal, pebre i julivert

Descongelem les carxofes, les posem a bullir amb la llimona i un polsim de farina blanca. Quan estiguin les escorrem i les tallem a làmines ben petites. Mentre descongelem les gambes, si es prefereixen un xic tèbies, posem paella amb un rajolinet d’oli i un allet tallat a làmines i les passem un moment per la paella quan l’all estigui fet.

Quan ho tinguem tot posem les carxofes amb les gambes a sobre, salpebrem i posem una mica de julivert!

Anuncis

Un pensament sobre “Amanida tèbia de carxofes i gambes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s