Anem de tapes!

Avui, li hem volgut fer un gir al bacallà esqueixat, que tan recurrent és per l’estiu… Doncs des de gastronòmicament.cat, ens fan una proposta molt interessant i senzilla amb una broqueta d’escalivada amb bacallà esqueixat i olivada.

broqueta escalivada i bacalla _elracodelfi

 

  • Unes llesquetes de pa
  • Escalivada
  • Bacallà esqueixat dessalat (les boses ja venen desalades). Deixar descongelar i llest!
  • Olivada

PER A L’ESCALIVADA:

  • L’escalivada del racó

PER A L’OLIVADA:

  • 300 g d’olives negres espinyolades
  • oli d’oliva verge extra
  • sal

Elaboració
PER L’ESCALIVADA:
Assaonats amb sal, pebre i oli al gust.

ELABORACIÓ DE L’OLIVADA:
Triturem les olives amb 2 dits d’oli.
Provem i salem al gust.

ELABORACIÓ DE LES BARQUETES:
Tallem unes llequetes de pa i hi col·loquem una mica d’escalivada, el bacallà dessalat i l’olivada al damunt.
Podem sucar les llesques amb tomàquet.

http://deplatenplat.gastronomicament.cat/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s