Avui, li hem volgut fer un gir al bacallà esqueixat, que tan recurrent és per l’estiu… Doncs des de gastronòmicament.cat, ens fan una proposta molt interessant i senzilla amb una broqueta d’escalivada amb bacallà esqueixat i olivada.
- Unes llesquetes de pa
- Escalivada
- Bacallà esqueixat dessalat (les boses ja venen desalades). Deixar descongelar i llest!
- Olivada
PER A L’ESCALIVADA:
- L’escalivada del racó
PER A L’OLIVADA:
- 300 g d’olives negres espinyolades
- oli d’oliva verge extra
- sal
Elaboració
PER L’ESCALIVADA:
Assaonats amb sal, pebre i oli al gust.
ELABORACIÓ DE L’OLIVADA:
Triturem les olives amb 2 dits d’oli.
Provem i salem al gust.
ELABORACIÓ DE LES BARQUETES:
Tallem unes llequetes de pa i hi col·loquem una mica d’escalivada, el bacallà dessalat i l’olivada al damunt.
Podem sucar les llesques amb tomàquet.