Filet de tonyina amb salsa balsàmica

atun balsamico copia

Ingredients

• 4 filets tonyina

• 1 de tassa de caldo de pollastre

• 1 cullerada de vinagre balsàmic

• 4 cullerada de sucre

• 1 cullerada de salsa de soja

• 1 cullerada de “maizena”

 

Preparació

En una paella amb una mica d’oli, afegir la tonyina sal pebrada, i coure 3 minuts per banda a foc mig i retirar.

Per la salsa, barrejar el caldo, el vinagre, el sucre, la soja i la “maizena” en una olla petit. Deixar bullir durant 1 minut, anar removent.

I ja podrem servir junt amb els filets! Bon profit 😉

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s