Truita de bacallà

Ingredients per a 4 persones:

  •  200g de bacallà dessalat i esqueixat “El racó de la Delfi”
  • 6 ous
  • 2 pebrots verds
  • 2 grans d’all
  • Oli, sal i julivert

Preparació:

Neteja els pebrots i trosseja’ls. Fregir en una paella amb un rajolí d’oli juntament amb l’all i el julivert picats. Afegeix el bacallà esqueixat i salteja uns minuts.

Bat els ous en un bol i afegeix el bacallà i els pebrots.

Escalfa una cullerada d’oli en una paella antiadherent i afegeix la barreja del bol. Qualla la truita a foc lent per ambdós costats.

Temps de preparació: 15 minuts.

BON PROFIT!!!

Tortilla bacalao

Un pensament sobre “Truita de bacallà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s