COM CUINAR
Es pot cuinar de molt diverses formes.
- Bullit amb un toc de romaní, tonillo ….
- Arrebossat i acompanyat amb una salsa.
- Rostit al forn o a la graella acompanyat d’unes verdures a la planxa ……
Os deixem aquesta recepta.
INGREDIENTS
- Mitg kilo d’halibut tallat a daus
- una cullereta de sal
- 3 cullerades de suc de llima
- 2 alvocats madurs, pelats, sense os i tallats a daus
- 1/2 tassa de tomaquets tallats a daus
- 1 jalapenyo sense venes, sense llavors, finament picat
- 2 cullerades d’oli d’oliva
Posar els daus d’halibut en un recipient mitjà.
Cobrir amb sal. Mou els trossos per assegurar-te que estiguin coberts.
Aboca el suc de llima sobre el peix. Barreja per assegurar-te que els trossos estiguin coberts en la seva totalitat.
Deixa que el peix es marini. Després d’uns 30 minuts, la carn hauria d’estar opaca. Si la carn encara està translúcida, deixar marinar altres 15 minuts.
Afegeix els alvocats, tomaquet, ceba, jalapenyo i oli d’oliva. Regira la barreja perquè els ingredients quedin distribuïts.
Serveix amb torradetes de pa i…..
!GAUDEIX!
https://wordpress.com/post/53633359/437