Després de dies i dies de menjars i festes, potser comença a ser hora que ens tornem a posar al dia amb l’alimentació no?
Que us semblen unes bledes saltejades amb pit de pollastre i pinyons. Un plat bo, ràpid i baix en calories 🙂
Que us semblen unes bledes saltejades amb pit de pollastre i pinyons. Un plat bo, ràpid i baix en calories 🙂
Ingredients:
Bledes del racó
100grs de pinyons
tres talls dobles de pit de pollastre
2 alls
Preparació:
En primer lloc, bullim les bledes en aigua.
Un cop cuites, en una paella afegim un rajolí d’oli. Afegim dos alls tallats ben petits juntament amb els pinyons. Quan aquests estiguin daurats afegim la clara d’ou i els talls de pit de pollastre tallats a daus.
Ho deixem dos minuts i incorporem les bledes, i rectifiquem de sal i pebre. Deixem coure fins que s’hagi evaporat tota l’aigua de les bledes.
Bon profit!!!
Reblogged this on Celler-Adocse.