Saltejat de Bledes

Després de dies i dies de menjars i festes, potser comença a ser hora que ens tornem a posar al dia amb l’alimentació no?
Que us semblen unes bledes saltejades amb pit de pollastre i pinyons. Un plat bo, ràpid i baix en calories 🙂
Saltajat bledes
Ingredients: 
Bledes del racó
100grs de pinyons
tres talls dobles de pit de pollastre
2 alls
Preparació:
En primer lloc, bullim les bledes en aigua.
Un cop cuites, en una paella afegim un rajolí d’oli. Afegim dos alls tallats ben petits juntament amb els pinyons. Quan aquests estiguin daurats afegim la clara d’ou i els talls de pit de pollastre tallats a daus.
Ho deixem dos minuts i incorporem les bledes, i  rectifiquem de sal i pebre. Deixem coure fins que s’hagi evaporat tota l’aigua de les bledes.
Bon profit!!!

Un pensament sobre “Saltejat de Bledes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s